Despre Noi

Echipa Noastra

Fiecare proiect este dus la capat furnizand solutii complete, documentatii tehnice, masuratori de precizie, intabulari. Fiecare client beneficiaza de atitudinea noastra corecta raspunzand dorintei clientilor nostri cu privire la problemele ridicate.

Echipa noastra, va sta la dispozitie cu servicii in domeniul masuratorilor terestre, beneficiand de o vasta experienta si de personal autorizat de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Dispunem de aparatura profesionala performanta de masurare pentru masuratori distante cu softuri dedicate. Executam lucrari profesionale calitative, rapide si eficiente.

Pentru noi, profesionalismul este dovada faptului ca ne dorim mai presus de toate sa avem activitate in mod constant si sa ne largim portofoliul de clienti. Fiecare lucrare noua vine insotita de o situatie unica si ne pune in fata unei noi provocari, iar aceasta este cheia succesului nostru!

Acordam timpul necesar analizarii actelor si cerintelor tehnice astfel incat orice proiect demarat sa nu intampine probleme pana la rezolvarea. Lucrarile de specialitate le executam cu aparatura performanda, precis si rapid, oferim garantie totala lucrarilor efectuate, in acelasi timp oferim un raport bun de pret pentru serviciul prestat. La noi gasiti intotdeauna solutia problemei dumneavoastra.

Colaboram atat cu avocati cat si cu notari publici. Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta si recomandari specifice fiecarui tip de lucrare solicitata.

Incredere si profesionalism

Mare parte din clientii noi vin din recomandarile clientilor vechi. De aici intelegem ca nivelul de multumire este ridicat, si le multumim la randul nostru pentru incredere.

Noi suntem echipa de management in constructii